Posted in Bulldog zoekt Baas

Dibbes

Dibbes is een lieve Bullen Oma van 10,5 jaar oud. Welke Bulldog Liefhebber ziet haar leeftijd niet als een obstakel en ziet Dibbes voor wat ze werkelijk is, een aanwinst. Dibbes is lief en nieuwsgierig van karakter dit ondanks dat ze zo goed als blind is.

Door uitgedroogde ogen is ze veel van haar zicht kwijtgeraakt dit zal wel iets verbeteren (ze krijgt nu oogdruppels, oogzalf en ooggel om het vuil te verwijderen, haar traanproductie te stimuleren en om verdere uitdroging te voorkomen) maar haar zicht zal beperkt blijven.

Ze ziet dus weinig maar dat weerhoud haar er niet van om op ontdekking te gaan, ze snuffelt en zont graag in de tuin en is gek op eten. Ze kan door haar leeftijd geen lange wandelingen meer aan en ze loopt ook in een senioren tempo 😉  Ze vind het wel leuk om overal bij te zijn en mee te gaan en ze vond meegaan in de wandelkar dan ook helemaal leuk.

Doordat ze weinig ziet is ze soms wat schrikkerig omdat ze handen of dingen niet ziet aankomen maar zodra ze merkt dat het goed is komt ze ook knuffels halen. Ze vind het ook heerlijk om geborsteld te worden. We zoeken voor een Dibbes een thuis zonder ander huisdieren of kinderen, dit i.v.m. haar leeftijd en zicht.

Dibbes is deze week ingeënt nog onder behandeling voor haar uitgedroogde oogjes en ze krijgt nu badjes voor een ontstoken teentje. Ze moet over een aantal weken dan alleen nog de herhaalprik krijgen voor de ziekte van weil.

Dibbes is volledig zindelijk, sloopt niet, kan alleen zijn, kortom een lieve en makkelijke Bulldog die alleen maar knuffels en gezelligheid nodig heeft. Wie geeft deze oude dame nog een kans, ze verdient het zo. Kan & wil jij Dibbes een thuis geven neem dan telefonisch contact met ons op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707. Kan je Dibbes geen Thuis bieden help haar dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen. ♥

Advertisements

Author:

All about Bulldogs! The Hague, The Netherlands ♥ ♥ ♥ Bulldog ♥ ♥ ♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s