Posted in Bulldog zoekt Baas

Harley zoekt een Thuis

Harley de Bulldog zoekt een Thuis. Harley is 3 jaar oud en is een gecastreerde reu. Harley is een super lieve, actieve en speelse Bulldog.


We zoeken voor Harley een thuis zonder kinderen of andere huisdieren (dit is een harde eis). De reden hiervoor is dat Harley nogal een sterke wil heeft en moeite heeft met correcties. De baasjes van Harley hebben hier het afgelopen jaar aan gewerkt d.m.v. training, hiermee heeft hij goede vooruitgang gemaakt, maar met een kleine opkomst is Harley nog niet evenwichtig genoeg.

We zoeken voor Harley dan ook bij voorkeur een baasje die ervaring heeft met het heropvoeden/trainen van een hond en ook bereid is hondentraining met hem te gaan volgen. het ongewenste gedrag wat hij nog vertoond is: happen in de riem als hij enthousiast word buiten, achter rijdende dingen willen aangaan (fietsen, skateboards, kinderwagens), bezitterig over speeltjes en het niet accepteren en snauwen wanneer hij bijvoorbeeld niet op de bank mag.

Wij willen eerlijk en open over Harley zijn verhaal doen zodat de nieuwe baasjes ook niet voor verrassingen komen te staan en Harley ook ècht een eerlijke kans krijgt. Harley is 95% van de tijd een super lieve lobbes maar hij heeft nog wel wat puntjes die met training en heropvoeding te corrigeren zijn. Wij zullen de nieuwe baasjes ook hierin begeleiden. Hij is niet agressief maar vooral hyperactief.

We zoeken dus ook een baasje of baasjes die lekker veel en lang met hem gaan wandelen. Harley is verder een gezonde jonge hond die het ook heerlijk vind om samen tv te kijken en het liefst, zoals een Bull betaamt ook overal bij is. Harley is gek op spelen, lange wandelingen, knuffelen en eten.

Wie zoekt een Bulldog voor lange wandelingen en geeft Harley een blijvend Thuis?
Kan je Harley geen Thuis bieden help hem dan door dit bericht te delen ♥ 

Heb je interesse in Harley neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707.
*Wij herplaatsen alleen honden binnen Nederland zodat wij ook na bezoek kunnen doen en contact blijven houden


Advertisements

Author:

All about Bulldogs! The Hague, The Netherlands ♥ ♥ ♥ Bulldog ♥ ♥ ♥

4 thoughts on “Harley zoekt een Thuis

    1. Nee helaas niet. Sommige honden vind hij wel aardig maar de meeste eigenlijk niet. Op een afgesloten veldje met een bevriend hondje zou wel kunnen en hopelijk met training is dit weer terug te werken naar een sociale hond met andere honden zodat hij wel overal los kan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s