Posted in Baggy Bulldog Rescue

Sjors zoekt een Thuis

bb

Sjors is een Renascence Bulldog van 3 jaar oud. Het is een actieve Bulldog die geniet van lange wandelingen. Hij is lief naar mensen maar niet naar alle honden en we zijn dan ook op zoek naar een Thuis zonder andere honden en met kinderen boven de 14 jaar (dit omdat Sjors erg actief is en lomp kan zijn of bv kan opspringen, hij is vriendelijk naar alle mensen groot en klein).

Sjors is een hele mooie en en vriendelijke reus. Hij is niet gecastreerd (wij raden de nieuwe baasjes aan om hem te laten castreren). Hij zit op dit moment op een tijdelijk opvangadres waar hij eigenlijk ook niet lang kan blijven, na in een korte tijd meermalen herplaatst te zijn. We zoeken dan ook met spoed een nieuw Thuis voor Sjors. Sjors kan alleen zijn en is gewend om s avonds in een bench te slapen. Sjors heeft last van tussenteen ontstekingen maar met het juiste voer en behandeling is dit snel verholpen, voor de rest is Sjors een vrolijke en actieve hond.

Zoek jij een zeer aanhankelijke grote vriendelijke reus in Bulldog vorm en hou je van lange wandelingen dan is Sjors voor jou de ideale hond.
Sjors heeft in zijn korte leventje veel veranderingen moeten door staan en het niet altijd even goed gehad bij zijn vorige baasjes, we zoeken iemand dieΒ deze lieve hond Γ¨cht een kans en een blijvend thuis te geven.

Heb je interesse in Sjors neem dan telefonisch contact op tussen 19:00 en 21:00 op 0634084707. Kan je Sjors geen Thuis bieden help hem dan een Thuis te vinden door dit bericht te delen β™₯

bb

bb

bb
bb

Advertisements

Author:

All about Bulldogs! The Hague, The Netherlands β™₯ β™₯ β™₯ Bulldog β™₯ β™₯ β™₯

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s