Luna

Update: 14-06-2015
Luna heeft inmiddels een goed Thuis gevonden ♥

Luna de Bulldog zoekt een Goed Thuis. Luna is een lieve 2,5 jaar oude Bulldog die een slechte start heeft gehad in het leven ondanks dat heeft ze een vrolijk en aanhankelijk karakter.  Ze heeft 1 nestje gehad waarvan helaas de puppies zijn overleden en kreeg daarna weinig aandacht of buitenlucht meer.

BB

Luna zit nu bij haar tijdelijke pleeggezin die haar graag wilde houden maar waarvan de man helaas allergisch is. Luna verdient een goed en blijvend thuis waar ze de gemiste puppytijd kan inhalen.

BB Ze is aanhankelijk en sociaal met mens en dier, ze sloopt niet in huis en slaapt s’nachts in een bench. Overdag klimt ze graag op de bank om een tukkie te doen.

Bb Ze kan soms wat angstig of onwennig zijn van harde geluiden of onbekende dingen en we zoeken dan ook een rustig thuis voor Luna waar ze kan opbloeien en alle rust en aandacht krijgt. Een thuis zonder andere honden en kinderen kan maar dan boven de 10 jaar.

Luna is lief en sociaal met alle honden en met kleine kinderen maar omdat ze nog wat angstig is en rust nodig heeft zoeken wij een ‘rustig thuis’ voor haar. Luna is een Bulldog zonder lange gebruiksaanwijzing het enige wat ze nodig heeft is wat vertrouwen en een boel liefde.

BB

BB Wil je Luna een blijvend Thuis geven? Neem dan contact op met Baggy Bulldogs via baggybulldogs@gmail.com of bel 0634084707 (na 18:00). Gaarne NIET reageren via whatsapp of facebook!

Kan je Luna geen thuis bieden maar wil je haar wel helpen deel dit bericht dan ♥

Advertisements

19 thoughts on “Luna

 1. Anonymous says:

  Heeft ze ondertussen al een thuis? Ben zeer geïnteresseerd. Onze beste vrienden hebben ook een engelse bulldog, we passen soms op haar als ze een avondje weg moeten en ze niet mee kan. Wij hebben wel een gezin met drie kinderen, 7, 10 en 11. Zou dit kunnen voor Luna?

 2. Hedwig says:

  Hoi, ben 3 jaar geleden verhuisd en 3 weken voor de verhuis is ons bertha,,een Engelse bulldog van 10 jaar gestorven. 2,5 weken erna, een halve week voor de verhuis, is ook onze jomme, een labrador van 10 jaar gestorven. Sinds 3 jaar heb ik nu een een goden retriever (3 jaar oud dus). Het zou fijn zijn om hem een vriendinnetje te schenken van dezelfde leeftijd. En niet enkel voor hem, ik zou het ook héél erg fijn vinden.

 3. emy says:

  Laat me aub asap weten of luna al een thuis heeft gevonden?
  Zoniet spring ik onmiddellijk heel enthousiast in Mijn auto… om mijn nieuwe grote liefde te komen ophalen!….. want wij zijn volledig verkocht!!!! ̀ik zaag al 3 jaar tegen mijne vent…. en hij is even in love als ik!

 4. emy says:

  Laat me aub asap weten of luna al een thuis heeft gevonden?
  Zoniet spring ik onmiddellijk heel enthousiast in Mijn auto… om mijn nieuwe grote liefde te komen ophalen!….. want wij zijn volledig verkocht!!!! ̀ik zaag al 3 jaar tegen mijne vent…. en hij is even in love als ik nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s